Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Negira da ima četiri stana

Milan Bandić: 'Dat ću ostavku ako nađu nešto što nije u imovinskoj kartici'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko mu do 2. lipnja ne bude omogućen povratak na dužnost gradonačelnika, Milan Bandić najavljuje ostavku i izlazak na izbore.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić opovrgnuo je da ima četiri stana kazavši da će dati ostavku ukoliko se utvrdi da išta više od onoga što je navedeno u njegovoj imovinskoj kartici.

'Nemam četiri stana, već samo ono što piše u imovinskoj kartici, a to je stan u Bužanovoj, vikendicu u Samoboru i pašnjak od 7500 kvadrata te stari automobil. Ako institucije utvrde bilo što izvan onoga što imam u imovinskoj kartici, spreman sam odmah dati ostavku i istoga trena potpisati abdikaciju i više se nikad ne baviti javnim poslom', izjavio je Bandić gostujući na javnoj televiziji.

Kako do daljnjeg ne može obavljati posao gradonačelnika, kazao je i kako će svoj status sigurno riješiti prije 2. lipnja kada bi Sandra Švaljek koja ga sada zamjenjuje, prema zakonu, trebala na dvije godine preuzeti funkciju gradonačelnika.

VIDEO Što to Bandić nije prijavio?

Pročitajte i ovo Marina Lovrić Merzel Nakon 10 godina Bivša županica osuđena na šest godina zatvora: Oduzet joj nezakonito stečena imovina U Makarskoj zaustavljena visoka gradnja - 1 Dizalice odlaze Dalmatinski betonski raj zabranjuje visoku gradnju: "Potražnja za stanovima je zaista velika"

Na pitanje novinarke hoće li dati ostavku i kandidirati se na lokalnim izborima dao je naslutiti potvrdan odgovor.
 

'Ne bih sjedio doma još dvije godine, a ne radio, to mi nije svojstveno, i da gledam kako se 'kljašte' moji projekti. To ne bi bilo dobro', rekao je Bandić.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene