Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mihovil Španja

''Što prije zaboravite uspjeh, to ćete ga prije ponoviti''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naš najtrofejniji sportaš Mihovil Španja, pred mnoštvom u dvorani Terma Sveti Martin, prekjučer je održao motivacijski govor s kojim želi inspirirati ljude da osobna iskustva i borbe prenesu na posao.

Mihovil Španja je obolio od dječje paralize sa svega šest mjeseci, a upravo se zbog bolesti, u svom rodnom Dubrovniku, počeo baviti plivanjem.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dan za avanturu Dosta vam je klišeja? Ovo Valentinovo može biti puno zabavnije Slika nije dostupna U Termama Sveti Martin održana promocija trećeg izdanja kalendara ''Velike i male zvijezde''

Danas, 32-godišnji Mihovil, je s više od stotinu medalja s raznih svjetskih plivačkih natjecanja za osobe s invaliditetom postao najuspješniji paraolimpijac, ali i sportaš uopće

''Svi su me pitali zašto si prestao u zenitu svoje sportske karijere, a ja sam rekao: 'Upravo ste sad dali odgovor.' Smatram da kad je torta završena i stavljen onaj šlag na tortu, ne treba je više dirati jer uvijek postoji mogućnost da se sruši.'', kaže Mihovil Španja. 

Svoja sportska iskustva i motivacijske metode danas prenosi na ljude iz poslovnog svijeta pa je u Termama Sveti Martin održao predavanje s temom kako se motivirati nakon uspjeha. 

''On je jedna osoba koja ostavlja dojam pa imate potrebu kroz tu njegovu temu dalje još i samostalno ''kopati''. Moram vam priznati da što se više s njim družim to više imam potrebu neke stvari iz sporta primijeniti u svakodnevnom poslu.'', priznaje Branimir Blajić, direktor Terma Sveti Martin. 

A jedna od njegovih najvažnijih poruka je ta da ''Što prije zaboravite uspjeh, to ćete ga prije ponoviti.'' 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene