450590
450590
450590
450590
450590

'Slobodno me linčujte, ma odvedite me na lomaču i zapalite, pjevajte dok gorim. Ja vas se ne bojim'

  • , 18.09.2016., 17:06
  • Autor:
  • komentara

Rat unutar Živog zida po društvenim mrežeama se nastavlja. Mihaela Varga odgovorila je na Facebook objavu Živog zida da nju i njezinog partnera Hrvoja Runtića "u životu pokreće samo novac" i da su "prijetvorni ljudi".

 
 
 
 
Teške optužbe na račun Živog zida (Video: Dnevnik Nove TV)
Teške optužbe na račun Živog zida (Video: Dnevnik Nove TV)

Stvari koje Živi zid objavljuje o Mihaeli Vargi i Hrvoju Runtiću, Varga naziva "granicom ludila", a reakciju te stranke na Runtićeve optužbe o kuvertama novca koje je vidio, kako je rekao, pukom slučajnošću, naziva pokušajem prikrivanja istine.

O tome čije su kuverte s novcem, u čijem je džepu novac završio, Runtić je odbio javno otkriti te kazao da to ostavlja policiji i Uskoku.

"Dragi ljudi, očekujte čuti o meni najgore stvari, do te mjere da to graniči s ludilom. Sada se istina mora sakriti, pa će se udarati iz svih raspoloživih sredstava. Jaka sam ja, prošla sam svašta u životu. Hrvoje govori istinu, a ja stojim uz njega, makar se nebo rušilo na nas", odgovorila je Varga u statusu na svojem Facebook profilu.

Ubrzo zatim, napisala je i novi status.

"Ljudi koji pozivaju na javni linč mene i objavljuju moj jmbg, iznova rade kaznena djela. Slobodno me linčujte, ma odvedite me na lomaču i zapalite, pjevajte dok gorim. To neće promijeniti baš ništa. Ja vas se ne bojim, a vi se bojite istine. Vrlo je jednostavno", poručila je Varga.

Podsjetimo, ranije je Živi zid reagirao na Runtićeve optužbe objavljivanjem presude o "prijevari koju su Runtić i Varga napravili" te istaknuli da će javnost "u narednim danima saznati i za ostale".

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se