Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Mi gasimo požar, a oni se seksaju!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer, nešto iza 17 sati, na padini iznad splitske plaže Duilovo planuo je požar. Vatra ne bi bila toliko opasna da iznad požara nije 20-ak bivših hotelskih apartmana u kojima živi 20 obitelji. U večernjim satima požar je ugašen.

Ispod splitskog hotela Duilovo miran ljetni dan prekinuo je požar, dim i sirene vatrogasaca. Planula je padina iznad mora , a na vrhu padine je 20 starih hotelskih bungalova u kojima godinama žive obitelji branitelja i zaposlenika u Hrvatskoj vojsci. U kućama je i dosta male djece. Zavladala je panika.

Vjeruje se da su požar izazvala djeca na plaži.

- Neka djeca su se dole igrala i s plaže je došao plamen, kaže jedan mještanin. 

Stanari su u golemom strahu da im ne izgore domovi sami skočili gasiti, zajedno s pristiglim vatrogascima. Mnogi su u šoku dotrčali sa plaže, opasnost je bila velika.

No, mještani su bili uznemireni i, blago rečeno, neobičnim ponašanjem u situaciji kada u blizini bjesni požar. 

- Dvoje, ne mogu od sramote reči, ali seksaju se, jedna ženska tu na klupi. Ja kažem sram vas bilo, seksate se, što ne idete spašavati Duilovo, povjerila nam je jedna mještanka. 

Vatrogasci su srećom brzom akcijom pogasili vatru, no večeras će svakako dežurati na terenu kako se vatra ne bi ponovno razbuktala. Policija istražuje uzrok požara, koji je u večernjim satima ugašen.

Više u video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene