Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Meteorolozi upozoravaju

Meteoropati, danas nije vaš dan!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jugo, kiša, nepovoljne biometeorološke prilike... takav će ukratko biti današnji dan. Meteorolozi su objavili i upozorenje z aJAdran, Gorski kotar i Liku.

Ako snimite nevrijeme i njegove posljedice pošaljite nam fotografije na moj.report@novatv.hr.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić Ilustracija Gotovo je ljeto u proljeće DHMZ se oglasio zbog velike promjene vremena i zahladnjenja: "Pratite upozorenja na opasne pojave"

Meteorolozi upozoravaju: na Jadranu, u Gorskome kotaru, Lici i unutrašnjosti Dalmacije očekuje se obilna kiša i jaki grmljavinski pljuskovi, većinom poslijepodne i u noći.

Poslijepodne će na većem dijelu Jadrana puhati olujno jugo, koje će u noći malo oslabiti i okrenuti na južni vjetar. Moguće je znatno podizanje razine mora pa može biti poplavljena obala za što je mogućnost veća poslijepodne na sjevernom, a u noći na srednjem Jadranu.

>> Nova oluja: Jadran ponovno na udaru vjetra i obilne kiše!

Što se tiče vremenske prognoze za današnji dan bit će oblačno, vjetrovito i osjetno toplije od prosjeka za kraj studenog. Najviša temperatura uglavnom će se kretati između 15 i 20 stupnjeva Celzijevih.

Biometeorološke prilike će posvuda biti nepovoljne. Kod meteoropata se mogu javiti razdražljivost, glavobolja i bolovi na mjestima ranijih ozljeda, a u noći na četvrtak poteškoće sa snom. Tegobe od kojih inače pate reumatičari i kronični bolesnici s krvožilnim bolestima biti će pojačane.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene