Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiže nam loše vrijeme

Novo upozorenje: Meteoalarm opet u crvenom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sljedećih nekoliko dana Hrvatsku će pratiti loše vrijeme, no za sutra je već objavljeno upozorenje za priobalni dio zemlje.

Meteoalarm opet je u crvenom, ovaj put čitavu priobalnu Hrvatsku. U splitskoj, dubrovačkoj i kninskoj regiji sutra se očekuju mjestimice obilne kiše, a na riječkom području jaka i olujna bura uz orkanske udare, osobito podno Velebita praćena izraženijim pljuskovima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crveni meteoalarm Stiže velika promjena vremena, ponegdje će padati i snijeg: U jednom dijelu Hrvatske vrijeme će biti izuzetno opasno Rijeka Sava u Zagrebu, ilustracija Crveni meteoalarm FOTO/VIDEO Uskoro vrhunac vodenog vala u Zagrebu: "Stiže brže nego što se očekivalo, ali ima i dobra vijest..."

Očekuje nas još jedna drastična promjena vremena

U cijeloj zemlji sutrašnji dan bit će oblačan s kišom, a u gorju i sa snijegom. Snijega i susnježice moglo bi biti i u Slavoniji, Baranji, Posavini te u unutrašnjosti Dalmacije.

Najniža jutarnja temperatura kretat će se uglavnom od -2 do 3, na Jadranu između 5 i 10. Najviša dnevna od 0 do 6, na Jadranu između 6 ponegdje na sjeveru i 14 °C na jugu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene