Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kiša diljem zemlje

Meteoalarm izdao upozorenje za izuzetno opasno vrijeme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četvrtak će u cijeloj Hrvatskoj obilježiti kiša i grmljavina.

Obilna kiša i grmljavinsko nevrijeme pogodit će u četvrtak gospićku i riječku regiju. Ostatak zemlje bit će nešto lakše pogođen kišnim vremenom, a grmljavina će prevladavati na jugu Hrvatske.

Meteoalarm je izdao upozorenje za izuzetno opasno vrijeme u pojedinim dijelovima zemlje.

Vremenska prognoza za četvrtak glasi:


Umjereno do pretežno oblačno s povremenom kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom. Ponegdje će biti obilnih oborina, u zapadnim predjelima unutrašnjosti uglavnom u prvom dijelu dana. Najmanje kiše očekuje se u istočnoj Slavoniji. Vjetar većinom slab, u sjeverozapadnim predjelima povremeno umjeren sjeveroistočni.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Vjetrovito vrijeme s ljetnim temperaturama posebno će naškoditi alergičarima: Meteorolog donosi detalje Ilustracija Upaljen meteoalarm Stiže nevrijeme: Izdano upozorenje za gotovo cijelu zemlju, pripremite se na kišu i jak vjetar

Na Jadranu većinom slabo i umjereno, na južnom dijelu mjestimice i jako jugo i jugozapadnjak, a na sjevernom dijelu ponegdje bura. Najniža jutarnja temperatura zraka od 12 do 17, a na Jadranu od 17 do 22 °C. Najviša dnevna temperatura u zapadnim i gorskim predjelima većinom od 14 do 19, a u Slavoniji te na Jadranu od 19 do 24 °C.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene