Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mesiću nagrada 'Državnik - humanist 20. stoljeća'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatskom predsjedniku Stjepanu Mesiću u četvrtak će u Sarajevu biti uručeno priznanje pod nazivom "Državnik - humanist 20. stoljeća", koje mu je dodijelila Internacionalna liga humanista (ILH), najavili su predstavnici ove organizacije.

Ugo Vlaisavljević, Predsjednik odbora ILH-a koji priprema svečanost dodjele priznanje predsjedniku Mesiću, kazao je novinarima u Sarajevu kako će uz aktualnog hrvatskog predsjednika to priznanje biti uručeno i bivšim predsjednicima Slovenije Milanu Kučanu, Češke Vaclavu Havelu te Makedonije Kiri Gligorovu.

Pročitajte i ovo Saša Vejnović čestitamo! HND-ova nagrada novinaru DNEVNIK.hr-a Saši Vejnoviću i snimatelju Marinu Grgurevu za prilog u Provjerenom Nagrada Nove TV - 1 Nova nagrada Nova TV dobitnica je certifikata Equal Pay Champion: "U društvu smo kompanija koje provode pozitivne promjene"

"To je znak trajne zahvalnosti i priznanja za izvanredni doprinos uspostavi mira, razumijevanja i suradnje među narodima i državama regiona", kazao je Vlaisavljević.

Internacionalnu ligu humanista 70-ih godina prošlog stoljeća
utemeljili su neki od najistaknutijih intelektualaca tog vremena s nakanom da promoviraju mir i razumijevanje među narodima svijeta, a njezin dugogodišnji počasni predsjednik sve do svoje smrti bio je akademik Ivan Supek.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene