Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dnevnik Nove TV doznaje

MESIĆ NIJE JEDINI PRIMIO PRIJETNJE Sumnjive pošiljke stigle su Milanoviću i Pusić!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slučaj bivšeg predsjednika Stjepana Mesića u kojem je primio sumnjivo pismo s prahom nije jedini, a prijetilo se i drugim domaćim dužnosnicima. Dnevnik Nove TV doznao je i kome.

Slična pošiljka stigla je predsjedniku Vlade Zoranu Milanoviću i to netom prije sjednice Vlade koja je održana u Gunji, prije nešto manje od mjesec dana. Nedugo nakon toga, isto tako neslužbeno doznajemo, stigla je i prvoj potpredsjednici Vlade Vesni Pusić.

Pročitajte i ovo Tonino Picula, zastupnik u EU parlamentu Kriva taktika Picula otvoreno o Milanovićevoj sudbini: "Potrebna je promjena na Pantovčaku" Predsjednik Milanović sudjelovao na sastanku povodom obilježavanja 20 godina članstva Slovenije u EU, 22. travnja 2024. okupljanje u Brdu kod Kranja Milanović o zasjedanju Sabora: "Neću nikoga požurivati, nikakva alkemija i metafizika, to su vrlo jednostavne stvari"

U oba slučaja kao i u ovom bivšeg predsjednika Stjepana Mesića analiza praha je bila negativna, dakle nije se radilo o opasnoj supstanci.

ISTRAGA U MESIĆEVOM UREDU Bivši hrvatski predsjednik primio omotnicu sa sumnjivim prahom

Sudski vještak s kojim sam danas razgovarala ističe kako u ovakvim slučajevima istraga mora ići u nekoliko smjerova i utvrditi ozbiljnost stvari, jer naravno uvijek može biti dio nekog igrokaza. O čemu god se radilo, pa makar i šali - radi se o ozbiljnim stavrima koje mogu isprovocirati direktan napad i buduću ugrozu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene