Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razlozi nisu politički

Mesić ipak ne ide na summit nesvrstanih u Teheran

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić ipak neće nazočiti summitu Pokreta nesvrstanih krajem kolovoza u Teheranu, a razlozi otkazivanja putovanja nisu političke prirode, priopćeno je iz Ureda bivšeg predsjednika RH.

Bivši predsjednik neće - kao što je ranije bilo objavljeno - prisustvovati sastanku na vrhu Pokreta nesvrstanih, što je planiran za kraj kolovoza u Teheranu’, navodi se u priopćenju i dodaje da je Mesić o tome osobnim pismom obavijestio veleposlanika Irana u Hrvatskoj Sharifa Khodaeija.

Pročitajte i ovo Sastanak čelnika EU s predstavnicima zemalja Zapadnog Balkana - 2 Berlinski proces U Tirani održan sastanak na vrhu EU-a i zapadnog Balkana: "Vidljivo je da su Srbija i Kosovo opterećene prošlošću, Brnabić i Kurti nisu ni milimetra uzmaknuli od svojih stavova" Zatvoren G20 summit Izglasana deklaracija Završio je summit G20: Svijet iznenadilo slaganje Rusije i SAD-a

>> Mesić: Ustav RH građen je na antifašizmu, ali neki to negiraju!

Razlozi otkazivanja putovanja nisu političke prirode, naglašava se u priopćenju. (Hina) 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene