Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vahovec obnaša dužnost

Zamjenik bivše županice: 'Nisam iznenađen'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kao zamjenik županice Sisačko-moslavačke županije Zdenko Vahovec do prijevremenih izbora obnašat će dužnost župana.

'Te ovlasti počinju teći od dana prijema njene pismene ostavke, što će biti ovih dana. U roku od osam dana dužni smo o tome obavijestiti Vladu',objasnio je Zdenko Vahovec. Od dana podnošenja pismene ostavke dosadašnje županice Marine Lovrić Merzel počinje teći i rok od 90 dana za održavanje prijevremenih izbora.

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan, reporter Dnevnika Nove TV Šok u Splitu zbog ostavke Tko je novi šef splitske policije? "Pamti ga se i kao glavnog ravnatelja policije s najkraćim stažem" Marina Lovrić Merzel Nakon 10 godina Bivša županica osuđena na šest godina zatvora: Oduzet joj nezakonito stečena imovina

Marina Lovrić Merzel podnijela ostavku, izlazi iz pritvora

'Nisam iznenađen ovom odlukom Marine Lovrić Merzel, očekivao sam ju pet mjeseci, a zašto do toga nije došlo ranije, ne znam', kazao je Vahovec. Dodao je kako je većina u Županijskoj skupštini stabilnija nego ikada.

Očekuje kako bi prijevremeni izbori mogli koštati oko tri milijuna kuna, s obzirom da izbori za Skupštinu, župana i dva zamjenika stoje oko pet milijuna. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene