Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Meningokok u dječjem domu, štićenica u komi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Štićenica Doma za nezbrinutu djecu "Miljenko i Dobrila" u Kaštel Lukšiću u utorak je, s visokom temperaturom, prevezena na zarazni odjel splitske bolnice zbog meningokokne sepse.

15-godišnja djevojčica je u komi priključena na respirator, a liječnici čine sve da bi preživjela. 

Pročitajte i ovo Nasljedstvo; ilustracija - 5 Otkriva Provjereno Majka ju je kao bebu ostavila u Nazorovoj, godinama kasnije na ostavinskoj majka uzima stan, a Ljubica ostaje bez ikakvih prava i krova nad glavom Željko Vukasović, zaštićeni najmoprimac Nitko mu ništa ne može UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Živi u prizemlju, a kiša mu pada po glavi. Za sve je kriv jedan čovjek: "Prvo je vještaku, a zatim i sucu pozlilo na očevidu"

"U odnosu na stanje kad je primljena, ovo je veliko poboljšanje. Više nije kritično iako je još u životnoj opasnosti", rekao je liječnik u bolnici na Križinama. 

Edita Maretić, ravnateljica Doma “Maestral”, čija je podružnica kaštelanski dom, isitiče kako “nema razloga za paniku” te da je stanje u domu normalno. "Zaraza nema veze s materijalnim ili higijenskim uvjetima u domu", istaknula je ravnateljica. 

Budući se nije moglo točno utvrditi tko je s bolesnom djevojčicom bio u kontaktu, svi štićenici i odgojitelji su pod antibioticima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene