Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ingrid Antičević Marinović otkrila

'Bilo bi me sram da se po meni zove cesta kao po Kalmeti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zadru je Scena Nove TV posjetila Ingrid Antičević Marinović. Kako je ona najglasnija saborska zastupnica, otkrili smo je li glasna oduvijek te je li i privatno stroga kao što se to čini za vrijeme saborskih sjednica, vjeruju li SDP-ovci u Boga, je li njezin suprug uistinu vidio izvanzemaljce te zašto ne bi željela da se ulica zove po njoj.

'Već u školi sam puno govorila kada sam mislila da trebam. To je bilo često, ali i prečesto', otkrila je Ingrid Antičević Marinović, koja je često najglasnija u Saboru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Previše otkrila FOTO: Je li Ingrid otkrila previše? Slika nije dostupna Na plesnom podiju FOTO: Željka Antunović i Antičević Marinović rasplesale Mljetsku večeru

Na pitanje je li nježna, pojasnila je kako je i nježna i oštra. Odlučila je biti snažna žena, kako ne bi bila poput svoje majke, koja je bila jako mirna.

Na Hebrangovu izjavu da bi bila savršena glumica, odgovorila je: 'Neka se gospodin ne mjeri svojim laktom'.

Trenutno je pustila kosu, iako su svi navikli viđati je s kraćom. Ne smatra kako je kraća kosa praktičnija. 'Ako želite izgledati uredno, morate znati srediti i kratku i dugu', pojasnila je.

U Zadru se dio ceste zove 'Kalmetina', ali Antičević Marinović ne bi htjela da se nešto zove po njoj. 'Ja nemam ništa protiv toga, ali mene bi bilo sram da se po meni zove, jer to nisu novci ministra već krvavi novci građana', rekla je saborska zastupnica.

Među građanima zna vladati uvjerenje kako SDP-ovci ne vjeruju u Boga, ali ona to opovrgava. 'Ima tu velikih vjernika, praktičnih, istinskih vjernika, u svim strankama. Ali ima i agnostika i teških bezvjernika', smatra zastupnica Ingrid.

>> Antičević Marinović: Premijerka nema loš imidž

Njezin suprug je vidio znakove izvanzemaljaca, ali ona ne zna puno o tome, jer ga nije ispitivala. A na pitanje da li ona vjeruje u njih, odgovorila je: 'Ja imam dosta posla s ovozemaljcima, pa nisam razmišljala o tome'.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene