Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kobni let

'Zauvijek nas je napustio naš - Čić Pa! Zbogom prijatelju!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučerašnji rutinski let iznad Pule završio je kobno za dva Zagrepčana. Jedan od njih bio je pilot Siniša Pačić.

Jučer su kod Pule u avionskoj nesreći živote izgubila dvojica Zagrepčana. Jedan od njih bio je Siniša Pačić, instruktor pilotske škola Peryton koja je tužnu vijesti priopćila na svojim web stranicama upučujući izraze iskrene sućuti obitelji i prijateljima poginulog pilota.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Bicikl, ilustracija Hitna joj nije stigla pomoći Tragedija u Podravini: Pala s bicikla i poginula, pronašao je poštar

>> Pula: U more se srušio zrakoplov, poginule dvije osobe

Pilotska škola Peryton ostala je bez velikog prijatelja, odličnog pilota, odličnog instruktora - Siniše Pačića. Upravljao je akrobatskim avionom marke Zlin 242L privatnog vlasnika. Nakon završene obuke na tom tipu aviona, u Češkoj, Siniša je doletio Zlinom u Zagreb. Mjesec dana kasnije, završio je proceduru registracije i zajedno s prijateljem uputio se na trenažni let. Iz Zagreba su odletjeli do Lešća pored Bleda, nakon toga su svratili do Portoroža da bi pauzu napravili u Medulinu, maloj stazi pored pulskog aerodroma. Nakon odmora, rutinski panoramski let iznad pulskog akvatorija bio je koban. Zauvijek nas je napustio naš - Čić Pa! Zbogom prijatelju!', stoji na stranicama pilotske škole.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene