Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Strah od zviždanja''

Medved: Gdje bi se proslava "Oluje" trebala održati ako ne na kninskoj tvrđavi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved rekoa je da je program proslave obljetnice ''Oluje'' usklađen na razini Odbora za provedbu ovogodišnjeg obilježavanja i apsolutno je na najvišoj razini dostojanstva te nema veze sa strahom da će biit izviždan.

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved u četvrtak je novinarima, koji su ga pitali zašto će obljetnica ''Oluje'' biti održana samo na kninskoj tvrđavi i je li to zbog "straha od izviždavanja" odgovorio protupitanjem da "gdje bi se proslava trebala održati", podsjetivši ih kako je na istom mjestu govorio prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman.

Pročitajte i ovo Poplava u Francuskoj Velika tragedija Oca i dvoje djece odnijela poplava dok su pokušavali prijeći most: Sedmero ljudi nestalo u velikoj oluji koja je pogodila europsku zemlju Sabor - 4 Desnica nije zabrinuta Brojne reakcije na koaliciju ljevice i centra: "Vidjeli smo koji su im dometi"

"Kakav strah, o čemu govorimo", odgovorio je Medved novinarima koji su ga pred početak sjednice Vlade pitali zašto će obljetnica "Oluje" biti održana samo na kninskoj tvrđavi. "A gdje bi trebala biti održana; gdje je govorio Franjo Tuđman, prvi hrvatski predsjednik", rekao je Medved.

Na upit je li to zbog "straha od izviždavanja", odgovorio je kako je program proslave cjelodnevni. "I ne samo taj dan, nego je dan prije sjednica Vlade, i program je usklađen na razini Odbora za provedbu ovogodišnjeg obilježavanja i apsolutno je na najvišoj razini dostojanstva", kazao je Medved. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene