Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stoji iza svojih izjava

Matušić: Imamo dokaze i konkretna imena da su dobivali po 250 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Raspolažemo saznanjima i konkretnim imenima da su prosvjednici u Radićevoj dobivali po 250 kuna, rekao je danas glasnogovornik Kluba HDZ-a Frano Matušić dodavši da stoje iza svih svojih izjava te da će sve informacije proslijediti nadležnim institucijama.

'Imamo saznanja da su prosvjednici iz Radićeve dobivali 250 kuna, da su se visoki dužnosnici SDP-a sastajali s organizatorima prosvjeda u Splitu, kao i da se Radimir Čačić (HNS) sastao s organizatorom prosvjeda Željkom Sačićem. Stojim iza svih tih svojih izjava i potkrijepit ćemo ih argumentima', rekao je Matušić na konferenciji za novinare u Hrvatskom saboru.

O tome, dodao je, imamo informacije s terena s konkretnim imenima, što ćemo proslijediti nadležnim institucijama. Raspolažu, kaže, i informacijama da su se SDP-ovi visoki dužnosnici sastali s organizatorima splitskih prosvjeda - i to na Klisu i u Trogiru. 'Oni jako dobro znaju gdje i na kojim mjestima', poručio je.

Na Matušićeve izjave nadovezao se i potpredsjednik Kluba HDZ-a Krunoslav Markovinović ustvrdivši da je Sačić priznao sastanak sa Čačićem, ali 'na temu grožđa'. Nisam baš siguran da je to prava tema, budući da se Čačićev 'Coning' do sada nije bavio preradom grožđa, primijetio je Markovinović.

Osvrnuo se i na činjenicu da je Čačić radnicima 'Coninga' zadnju plaću isplatio tek za listopad. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Usprkos mjerama sigurnosti Uhićeno gotovo 400 osoba zbog izgreda u novogodišnjoj proslavi: Zapaljeno 745 vozila, ozlijeđeno 40 policajaca Marin Galić, Sveučilište Sjever Neredi navijača Nakon Torcidinog napada na policiju, reakcije iz Hajduka još nema: "Svi se boje reagirati, na tom području jedino Katolička crkva ima veći utjecaj"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene