Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HOO demantira

Mateša: HOO nije raspravljao o Radimiru Čačiću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša poslao je danas priopćenje u kojem demantira napise pojedinih medija o slučaju Čačić.

'Hrvatski olimpijski odbor demantira da je raspravljao mogućnost odstupanja predsjednika Hrvatskog teniskog saveza Radimira Čačića s dužnosti, a niti je primio takav zahtjev za mišljenjem. Kao što je poznato Hrvatski olimpijski odbor niti postavlja niti smjenjuje predsjednike svojih članica, a niti bilo kojeg člana svojih tijela koji dolaze iz njihovih redova. U slučaju Čačića radi se o predsjedniku u čijem je razdoblju hrvatski tenis polučio velike uspjehe, a Hrvatski teniski savez jedan je od najuspješnijih saveza. Hrvatski olimpijski odbor nema nikakvih saznanja o vrsti postupka koji bi se vodio u ovom slučaju protiv predsjednika HTS-a Čačića,' stoji u priopćenju kojeg je potpisao predsjednik HOO-a Zlatko Mateša. (Hina)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slovenci potvrdili: Fak je naš! Slika nije dostupna VIDEO Smrt hrvatske odbojke: 'Što reći, vjerujem da će razum prevladati'

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene