444829
444829
444829
444829
444829

Pogledajte tučnjavu na Viru između vlasnika kafića, gostiju i komunalnih redara

  • , 28.07.2016., 16:22
  • Autor:
  • komentara

Masovna tučnjava dogodila se jutros na Viru kada su komunalni redari došli ukloniti nezakonito postavljenu terasu.

 
 
 
 
Tučnjava na Viru (Foto: zadarski.hr)
Tučnjava na Viru (Foto: zadarski.hr)

Jutros oko 7 sati u jedan kafić na Viru došli su općinski komunalni redari u pratnji zaštitara s namjerom da uklone nezakonito postavljenu terasu. Vlasnik kafića tome se suprostavio. S mini-washom poprskao je jednog komunalnog redara, dok je 53-godišnji D.K. drugog redara uzeo i nosio ga po terasi da ga spriječi u obavljanju posla.

Gost kafića, 49-godišnjak, izvrijeđao je 48-godišnjeg zaštitara, piše zadarski.hr.

Policija je protiv trojice koja su spriječila postupanje komunalnih redara podnijela prijave za narušavanje javnog reda i mira. Kako se izvršenju uklanjanja terase redarima suprostavilo više gostiju lokala, redari su odustali od provođenja uklanjanja.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se