Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Maškarinu odšteta i doživotna renta?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnica Miroslava Maškarina Ingrid Barić izjavila je, komentirajući novinske napise o navodnoj ponudi za odštetu Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, kako razgovori dviju strana još traju te da točna visina odštete nije određena.

U izjavi je Barić kazala da su do sada održana dva radna sastanka, ali da nisu postignuti dogovori o visini odštete.

Pročitajte i ovo Koncert - 2 Oko 30.000 eura Organizator zabranjenog koncerta u Puli traži odštetu: "Gradonačelnik bi to trebao platiti iz vlastitog džepa" Ilustracija Ozljeda na radu Hodao dvorištem na poslu pa se zabio u stup: Tužio firmu i zatražio odštetu, sada čeka uplatu

Izrazila je čuđenje tekstom u novinama u kojem se navodi da je Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi Maškarinu ponudilo tri milijuna kuna odštete uz doživotnu mjesečnu naknadu od po 5000 kuna. 

>> Ministarstvo zdravstva priprema nagodbu za Maškarina?

Barić je kazala kako je u početku pregovora dogovoreno da ni jedna strana ne objavljuje podatke o tijeku pregovora, već da će o rezultatima zajedno izvijestiti javnost.

Ministar Neven Ljubičić izjavio je danas da odvjetnički timovi
Ministarstva i Miroslava Maškarina, 21-godišnjeg mladića koji je zbog liječničke pogrješke nakon operacije slijepog crijeva u riječkom KBC-u izgubio nogu i jedva preživio, još pregovaraju o visini i načinu na koji će dobiti odštetu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene