Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veselo na Stradunu

Maškare u Dubrovniku: Obračun kod OK Morala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovnik je danas bio pod maskama. Na Stradun je stigao tradicionalni Župski Karnevo, poznat po svojim satiričnim komentarima društvenih događaja.

Na Stradunu su danas mnogo toga moglo vidjeti - od Dubrovačke vlastele i Trojanskih ratnika do Crvenkapice ili prave vjetro-elektrane. U Dubrovnik je stigao tradicionalni Župski karnevo. S obzirom na poznatu župsku narav 'bez dlake na jeziku', nije bilo teško pogoditi ćemu je posvećen ovogodišnji karnevo. Tijekom karnevala, župljani prvim ljudima države i grada običnu kažu sve što ih ide. Zbog toga nekad imaju i probleme. Župski Karnevo ove godine odvijao se pod motom 'Kod OK Morala', a potrajati će sve do utorka.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene