Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kandidat za gradonačelnika

Marko Sladoljev službeno Mostov kandidat za Zagreb

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marko Sladoljev predstavljen je kao Mostov kandidat za gradonačelnika Zagreba. Predstavio je i svoj tim, a došli su ga podržati Božo Petrov i Slaven Dobrović.

Sladoljev je poručio kako je glavna okosnica njegovog programa racionalno upravljanje novcem u Zagrebu i transparentnost što do sada, kaže, nije bio slučaj. Smatra kako unatoč jakoj konkurenciji ima šanse za pobjedu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obećanja pljušte Mrsić predstavio svoj program za Zagreb: "Smanjit ću prirez, ali i cijenu vode, komunalne naknade i parkinga" Slika nije dostupna Prelomio Stigla službena potvrda: Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro ulazi u utrku za gradonačelnika Zagreba

"Mislim da kandidati koji su protukandidati gospodinu Bandiću nisu prava promjena u gradu Zagrebu, obje gospođe su bile u strukturi vlasti gospodina Bandića, mi nismo mi izlazimo čista obraza, bez ikakvih repova i mislimo da je to naša prednost", izjavio je Marko Sladoljev, kandidat za gradonačelnika grada Zagreba. "Želimo njih da vode Zagreb jer su ovo ljudi koji rade za interese građana, a ne za interese grupacija.", nadodao je Božo Petrov, predsjednik Mosta.

 

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene