Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Globalni marketinški događaj u Hrvatskoj

Marketing Kingdom Zagreb 3 počinje ovog četvrtka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dugo očekivani marketinški događaj Marketing kingdom, održat će se ovog četvrtka u Cineplexx Centru Kaptol u Zagrebu.

Dvodnevni globalni marketinški događaj koji se održava u pet različitih zemalja, u Hrvatsku dovodi predstavnike iz tvrtki Mashable i Spotifiy. Preko 250 posjetitelja, ovog četvrtka i petka moći će uživati i u interaktivnim diskusijama marketinških gurua iz tvrtki Nokia, Coca-Cola, Billboard i Wired Magazine.

Pročitajte i ovo Ris na području Parka prirode Učka Lijepo iznenađenje U Parku prirode Učka snimljena je rijetka "velika zvijer": Ova divlja životinja na tom području nije viđena desetljećima Reakcije na potres više od dvije tisuće komentara Slabi potresi izazvali lavinu komentara: "Takve reakcije su dokaz traume"

Preostalo je manje od mjesec dana do marketinškog događaja Marketing Kingdom Zagreb

'Već treću godinu rasprodali smo sve ulaznice za našu konferenciju što nam je kao organizatorima ovog događaja veliki pokazatelj da su marketinški profesionalci i više nego voljni sudjelovati i izmijenjivati ideje s nekim od najvećih stručnjaka iz područja marketinga. Dolaze nam delegati iz jedanaest različitih zemalja što donosi dašak međunarodnog duha na Marketing kingdom, a našim će posjetiteljima omogućiti da dobiju uvid u marketinšku perspektivu iz različitih djelova Europe i svijeta.' rekao je Kosta Petrov, glavni direktor P World tvrtke koja je organizator Marketing kingdoma u Hrvatskoj.

Prvi Marketing kingdom organiziran je također u Hrvatskoj, 2011.godine, a njegovi organizatori doveli su predstavnike iz Facebooka po prvi put u regiju. U naredne 3 godine Marketing kingdom doveo je i stručnjake iz Tumblra te organizatore Olimpijskih Igara, također po prvi put u Hrvatsku. Marketing kingdom organizira se u pet različitih zemalja, uključujući Azerbajdžan i Gruziju, a održao se već 11 puta.

Za više informacija o programu molimo vas posjetite službenu stranicu događaja:Marketing kingdom, Zagreb

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene