Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi intervju nakon presude

General Markač: Prekrasan je osjećaj biti slobodan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ekskluzivnom intervjuu Media servisu i svom prvom nakon oslobađajuće presude, general Mladen Markač govori o osjećaju slobode, dugim danima u haškom pritvoru, odnosu s drugim zatvorenicima.

General Mladen Markač rekao je za Media servis kako je ponosan što je konačno jasno da je Oluja bila oslobodilačka akcija. Rekao je i kako je prekrasan osjećaj biti slobodan.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin i Tucker Carlson - 1 razgovor s Tuckerom Carlsonom VIDEO Putin otkrio u kojem će slučaju napasti Poljsku, progovorio i o globalnom ratu: "Još nismo postigli ciljeve" Vladimir Putin Drugačiji od drugih Kremlj otkrio zašto je Putin pristao na intervju s kontroverznim američkim novinarom

>> Markač: Rat me naučio da je najbolje razmišljati u miru

'Sad imate problem da Srbija gleda na Oluju na jedan drugi način, mi je gledamo na način da je pravedna časna i poštena operacija. To je sada za nas jako bitno. Bitno jer vi sada slobodno možete reći bez ikakvog pritiska: mi smo časno, dostojanstveno odradili, oslobodili svoju domovinu, svim turistima, svakom čovjeku u svijetu se možete time hvaliti', rekao je Markač.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene