Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova TV medijski partner

Marija Miholjek i Igor Mešin u spotu o novoj liniji Hrabrog telefona za roditelje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otvorena je nova linija Hrabrog telefona, ovaj put za roditelje. Majke i očevi moći će dobiti pomoć za sve probleme vezane uz odgoj djece. Nova TV medijski je partner Hrabrog telefona, a spotove koji informiraju gledatelje o novoj liniji od danas možete vidjeti u programu Nove TV i Doma TV-a.

Dijete vas traži novi mobitel i želi navečer dulje ostati vani? Imate osjećaj da ste jedino vi koji sve zabranjujete svom djetetu? Za ovakva pitanja, probleme i dvojbe roditelja Hrabri telefon od sada ima novu liniju.

Pročitajte i ovo Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! Ne znate trebate li prijaviti porez na dohodak? Stručnjaci su izračunali kako roditelji mogu ostvariti maksimalan povrat poreza! Chongqing U Kini pogubljen par Opak, okrutan i odvratan zločin: Nagovorila ljubavnika da ubije svoju djecu kako im ne bi bila prepreka u vezi

'I roditeljima isto treba podrška i pomoć. Jer odgoj djeteta je nešto najvažnije i najteže u principu u našem životu', kaže Igor Mešin.

>> Hrabri telefon otvorio savjetodavnu liniju za roditelje

Posebnu pozornost nova kampanja posvetit će i opasnostima koje prijete s društvenih mreža.

'Ja sam sigurna da će puno njih nazvati. Ja ih pozivam ovim putem. Dobit će stručnu pomoć. Moći će reći sve ono što ih tišti. Ja vjerujem da će im savjeti koje dobiju doista biti zlata vrijedni', kaže Marija Miholjek.

Važnost ovakve linije prepoznala je i Nova TV, koja je medijski partner Hrabrog telefona.

'Budući da roditelji imaju najveću ulogu u odgoju djece, s radošću nastavljamo našu suradnju s Hrabrim telefonom kako bismo pomogli i njima. Nadamo se da ćemo na taj način ove porazne statistike pretvoriti u korist naše djece', rekao je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić.

Spotove koji informiraju građane o novoj savjetodavnoj liniji možete vidjeti već danas u programu Nove TV i Doma TV-a.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene