Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vraća se u Sabor

Marija Lugarić odlazi iz MZOS-a: 'Nekada ne biramo sami svoj put'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marija Lugarić napušta Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta i vraća se u saborske klupe.

Nakon što je zbog sudbine Nacrta zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju neopozivu ostavku podnio ministrov pomoćnik za znanost prof. dr. Saša Zelenika, ured će napustiti Jovanovićeva zamjenica Marija Lugarić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Predsjednik o plaćama Josipović: Nemam problem da neki profesor zaradi više od mene Slika nije dostupna Akcija na Facebooku Nezadovoljni će studenti u menzama jesti samo kolače?

>> U petom će razredu učiti o masturbaciji, u prvom srednje o pravima žena

"S obzirom da je pokojni Boris Šprem ostvario izborni mandat, najvjerojatnije će se kolegica Marija Lugarić vratiti natrag u zastupničke klupe iz razloga što je bila odlična zastupnica. Mislimo da se treba vratiti natrag u tim, to nema nikakvih razloga sa situacijom u ministarstvu, nego je jednostavno njezin povratak natrag uvjetovan nesretnim okolnostima koje su se dogodile, a to je da je preminuo Boris Šprem", kazao je predsjednik Kluba SDP-a Igor Dragovan.

Marija Lugarić svojedobno je bila najmlađa zastupnica u Saboru, a o njezinom povratku danas je raspravljao Klub SDP-a. 'Nekada ne biramo sami svoj put, nego su oni posljedica (ovdje konkretno tužnih) okolnosti', ukratko je svoj odlazak komentirala Lugarić na svom profilu na Twitteru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene