Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Maras o Predsjednici:

"Nije bilo ničeg ozbiljnog u mandatu, osim puno potrošenog novca"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik SDP-a Gordan Maras komentirao je dvije godine mandata predsjednice Kolinda Grabar-Kitarović koje je ocijenio "neuspješnim".

"Nismo vidjeli gotovo pa ništa. Krenulo se s najavom preseljenja, a od toga ništa. Predsjednica se postavila kao predsjednica samo jednog dijela građana i čvrsto zastupala stavove HDZ-a", kazao je Maras i dodao kako je riječ o dvije godine bačenog mandata.

Pročitajte i ovo Darko Milinović, Gordan Maras i Hrvoje Krešić Krešendo Hrvoja Krešića Milinović otkrio zbog čega je u 4 ujutro probudio Sanadera: "Doći ću povraćati na Vladu" Kolinda na skupu podrške - 3 subota u zagrebu Grabar Kitarović otkrila vraća li se u hrvatsku politiku: "Ne želim da ispadne da sam lagala"

Osvrnuo se i na njena putovanja po zemlji i svijetu.

"Sve je završilo ovim putom u Ameriku za koji nitko ne zna što je predsjednica tamo radila. Nije bilo ničega ozbiljnog u njenom mandatu, osim puno potrošenog novca", rekao je Maras.

Na pitanje može li ipak izdvojiti nešto pozitivno Maras je odgovorio:

"Ako bih izdvojio nešto pozitivno, to je što smo pokazali u pogledu ravnopravnosti spolova da žena može biti predsjednica. Ali iz rada ne vidim baš pozitivnih stvari", poručio je i dodao kako ne želi slušati kako netko s Pantovčaka zastupa HDZ.

Bačić: "Odradila je dobar posao"

„Predsjednica je vrlo dobro odradila protekle dvije godine i ispunila svoju ustavnu ovlast da brine za usklađeno i redovno djelovanje svih sastavnica državne vlasti“, kazao je HDZ-ov Branko Bačić.

HNS-ovac Goran Beus Richembergh pak ne vidi ništa pozitivno u prve dvije godine mandata predsjednice.

„Niti je u sinergiji s Vladom pokrenula važna društvena pitanja, niti je djelovala konstruktivno u vanjsko-političkim pitanjima kad je riječ o odnosima sa susjedima“, kaže Beus Richembergh
 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene