Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićene dvije osobe

'Malo sam ih povukao za nos. Neka češljaju, mogu tražiti do sutra'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićenjem dvije osobe počela je izgradnja dionice ceste Zadar-Vir.

Kad su shvatili da vikom neće moći protiv bagera, odlučili su se na prijevaru. Prijavili su da su zemljište minirali. Specijalni policajci dva sata su pretraživali teren. 'Malo sam ih povukao za nos. Neka se zafrkavaju tu po njivi. Neka češljaju, nema tu nikakvih mina, mogu tražit do sutra', rekao je Marijan Čvrljević iz Nina.

Pročitajte i ovo Screenshot žestoka svađa VIDEO Kaos na zadarskom gradskom vijeću, padale psovke i optužbe, a malo je nedostajalo da dođe i do tučnjave: "Vi jasno i glasno podržavate pedofile" Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti!

Nakon što je utvrđeno da je teren čist, došao je red na bagere. Krenuli su i posljednji pokušaji vlasnika da ih spriječe. Dvojica su uhićena nakon što su pokušali stati pred bagere. Nisu htjeli prodati zemlju za devet eura po kvadratu.

Hrvatske ceste započele su s izgradnjom prometnice od Zadra prema Viru. 'Oni mogu uzeti taj novac kad god hoću. Njima je novac i upućen. To je zakonska obveza prije izvlaštenja. Nisu ga preuzeli', rekao je Ivan Delić iz Hrvatskih cesta.

>> Nin: Palio vatru pa izazvao požar

Vlasnicima je žao zemlje njihovih djedova. Nakon uhićenja i vlasnici su se primirili. Možda će ipak odlučiti uzeti oko 35 tisuća kuna koliko ih po glavi u prosjeku pripada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene