Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronašao ga turist s gumenjakom

Malinska: Pronađen nestali dječak u moru, nema vidljivih ozljeda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
13-godišnji dječak iz Njemačke, nestao danas u moru ispred Malinske, pronađen je oko 16,40 sati u moru živ i bez vidljivih ozljeda, doznaje se iz Nacionalne središnjice za traganje i spašavanje na moru.

Dječaka je pronašao slovenski državljanin ploveći na gumenom čamcu te ga predao plovilu Lučke kapetanije koje ga je dovezlo do Malinske. Tu će se utvrditi sve okolnosti dječakova nestanka. Njegov otac je prijavio nestanak tek dva sata nakon što je dječak otplivao od obale prema otvorenom moru. Dječak je nestao na udaljenosti od 400 do 500 metara od obale pa su za njim tragala plovila Lučke kapetanije i Pomorske policije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na Krku, poginula jedna osoba Plaža Prijeti im zatvor Nova uhićenja na hrvatskim plažama: Dvojica stranaca snimala nagu djecu

I dalje potraga za nestalim 28-godišnjakom

U Nacionalnoj središnjici za traganje i spašavanje na moru kažu i da smanjenim intenzitetom nastavljaju s traganjem za Andrejem Kvesićem iz Dobrinja koji je nestao nakon sudara glisera i drvene brodice 25. kolovoza kasno navečer kod uvale Preluk između Rijeke i Opatije. Na drvenoj brodici su, uz Kvesića, bila još trojica mladića, od kojih je jedan teško ozlijeđen. Okolnosti ove nesreće se još utvrđuju, a Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture je izvijestilo da je utvrđeno da je drvena brodica u trenutku sudara bila neosvijetljena. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene