Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prenosio tablete preko granice

Makedonac uhićen jer je ponudio mito za ulazak u Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na željezničkom graničnom prijelazu u Tovarniku 28-godišnji makedonski državljanin, kad je utvrđeno da ne ispunjava uvjete ulaska u Hrvatsku, pokušao je granične policajce podmititi da ga propuste.

Kad mu je priopćeno da ne ispunjava uvjete ulaska u Hrvatsku, makedonski državljanin ponudio je mito policijskim službenicima staviviši u putnu ispravu novčanice od po 50 i 5 eura, izvijestila je vukovarsko-srijemska policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Velike količine ecstasyja Dvojica krijumčara uhićena na granici, policija pronašla drogu, a oni se branili: "Prevozimo čaj u rinfuzi" James White James White Uhvaćen jedan od najtraženijih kriminalaca i vođa međunarodne bande: Zaradio oko 150 milijuna eura, tražili ga diljem svijeta

Tijekom sigurnosnog pregleda kod makedonskog državljanina pronađene su 44 tablete koje su na popisu droga, i za koji nije imao liječničku dokumentaciju.

Uhićen je i sproveden u osječki ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala, gdje mu je određeno 48-satno zadržavanje. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene