Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Makarska: Smjena gostiju s očekivanim gužvama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turistički promet, prema očekivanju, na cijelom Makarskom primorju ovog je vikenda izrazito povećan.

Na državnoj cesti D8 je vrlo gust promet, vozi se usporeno i u dužim kolonama vozila uz povremene kraće zastoje, a prometna policija, po potrebi, regulira promet na ulazu i izlazu iz grada u pravcu Splita i Dubrovnika.

Pročitajte i ovo Volodimir Zelenski Traži pozitivan stav Dok kruže glasine o Zalužnijevoj smjeni, Zelenski objavio: "Planiram veći zahvat od smjene samo jedne osobe" Kolona - 3 Stvara se i mnogo smeća Kaos na cesti - Kilometarske kolone i višesatno čekanje izluđuju vozače i mještane: "Što Vlada čeka s obilaznicom?"

Na prometnici Šestanovac - Dupci vozi se također usporeno i u dužim kolonama, a na čvorištu Dupci promet je vrlo gust i regulira ga prometna policija i prometna mladež.

Na autobusnoj stanici u Makarskoj također su velike gužve putnika u dolasku i odlasku.

Ipak, a obzirom na uvedene dodatne linije, još ima slobodnih mjesta za današnje polaske autobusa iz Makarske na daljenija odredišta. 

Autobusi iz pravca Splita za sada kasne u dolasku oko sat i po.

Trajekt na liniji Makarska - Sumartin na otoku Braču plovi prema redu plovidbe i na ukrcaj nema dužih čekanja. 

Na liniji Drvenik-Sučuraj, prema informaciji iz poslovnice Jadrolinije u Drveniku, od jutros plove dva trajekta i bilo je 4 izvanredne plovidbe, a čekanja na ukrcaj u Drveniku i Sučurju su oko sat vremena.

Za ukrcaj na trajekt Drvenik - Korčula jutros je bila gužva pa je dio vozača krenuo prema Pločama na trajektnu liniju Ploče - Trpanj gdje se na ukrcaj čeka sat vremena.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene