Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi šokirani pričom o trovanju

Majka Zlatka Sudca: Znam što mu je Crkva radila!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je u javnost izašla tvrdnja vlč. Zlatka Sudca da su ga godinama htjeli otrovati, njegova majka Ljubica je ogorčena zbog svega.

'Kao majka dobro poznajem srce svoga sina i svjedok sam svih njegovih patnji ovih godina te znam za sve što su mu pojedinci iz Crkve i pojedini svećenici radili', rekla je za Večernji list Sudčeva majka Ljubica Sudac.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Angažirao odvjetnika Zlatko Sudac tvrdi da su ga trovali 10 godina Slika nije dostupna Unosan posao Zlatko Sudac postavlja keramičke pločice po kućama bogataša

>> Zlatko Sudac tvrdi da su ga trovali deset godina

U Krku, sjedištu Sudčeve biskupije, nisu bili previše uzbuđeni. Nisu čak, kako tvrde, niti čitali to u novinama te nisu htjeli ništa komentirati.

'Usudim se reći da je to sotonski. Ne mogu vjerovati da je to činio netko naš. Može se čovjeka voljeti ili ne, slagati se s njim ili ne slagati, ali ako je ovo istina, onda je to previše ' rekao je jedan od svećenika za Večernji list koji je htio ostati anoniman.

Odvjetnik Zlatka Sudca Bosiljko Mišetić je rekao da se u određenom razdoblju 'događalo to što se događalo' i da za sve postoji potreban dokumentacija. 'veličina Zlatka Sudca upravo je u tome da je on ustrajan u svojoj eklezijalnosti, poslušnosti i svećeničkom pozivu', rekao je Mišetić.

Priču o trovanju Zlatka Sudca u cijelost zna samo nekolicina Sudcu najbližih ljudi, a večernji je saznao da je, nakon što se loše osjećao i pobolijevao u jednom razdoblju svoga života, na nagovor nekih liječnika, odlučio poslati kosu i nokte na analizu u Švicarsku. Rezultati su bili više nego šokantni, jer su do detalja navedene količine i razgradnja toksina opasnih za ljudski život, a koji se ne mogu u organizam unijeti slučajno ili svakodnevnom prehranom. No, osim toga ništa više ne može doprijeti u javnost, već je sve 'bunkerirano' i zapečaćeno.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene