Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Susjedi šokirani

Majka ugušila svoje troje teško bolesne djece?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četverogodišnja djevojčica i trogodišnji blizanci bolovali su od spinalne mišićne atrofije. Pronađeni su mrtvi u svojim sobama, a za ubojstva je osumnjičena njihova majka.

Majka troje djece s invaliditetom osumnjičena je da ih je ugušila do smrti. Tania Clarence (42), koju opisuju kao predanu majku posvećenu svojoj djeci, uhićena je nakon što je policija otkrila tijela trogodišnjih blizanca Bena i Maxa i četverogodišnje Olivije na obiteljskom imanju u jugozapadnom Londonu.

Pročitajte i ovo Dijete, ilustracija mentalno zdravlje pati Psihijatri zabrinuti za mlade: Pacijenti su sve mlađi, raste agresija, a kliničke slike su sve ozbiljnije Ilustracija Strava u SAD-u! Dječak (10) ubio svog vršnjaka nakon utrke u kojoj je izgubio, otac mu pomogao zataškati zločin: "Platit će za ovo"

Djeca su bolovala od spinalne mišićne atrofije. Njihov otaca Gary Clarence (43) u trenutku tragedije nije bio doma. S najstarijom kćeri (8), koja nema zdravstvenih poteškoća, vraćao se s puta u Južnu Afriku.

Strava u kući: Troje djece pronađeno mrtvo

Dok je bila trudna s blizancima Tania je otkrila da njezina kći Olivia ima degenerativnu genetsku bolest. Naslijedili su je, otkriveno je uskoro, i prerano rođeni blizanci. Liječnici su obitelj upozorili da djeca vjerojatno neće doživjeti tinejdžerske godine, piše Daily Mail. 

Odrekli se svega kako bi brinuli za djecu

Par se odrekao svega kako bi se brinuo za svoju djecu. Tania, inače talentirana grafička dizajnerica, odustala je od karijere. Paru su oko brige za mališane pomagali dadilja i mdeicinska sestra.

Policija je tijela otkrila nakon poziva da dođu na adresu u utorak navečer. Obiteljski prijatelji kontaktirali su ih zabrinuti jer više od 24 sata nisu uspjeli stupiti u kontakt s obitelji. Djeca su pronađena u svojim spavaćim sobama, a policija sumnja da su ugušena. Tania je zbog sitnih ozljeda prevezena u bolnicu, nakon čega je uhićena.

Prijatelji i susjedi za obitelj imaju samo riječi hvale. Smrt djece za sve je bila veliki šok. Tijekom srijede mnogi su pred kućom ostavljali plišane medvjediće i cvijeće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene