Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Deložacija

Majka s četvero djece izbačena na ulicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samohrana majka Sonja Cvetnić i njezino četvero malodobne djece izbačeni su iz kuće u Ulici grada Mainza.

 Na broju 14 u toj ulici jedna tvrtka je deložirala obitelj Cvetnić s kojima godinama traje sudski spor, prenosi internetski portal mojzagreb.info. Do deložacije je došlo jer tvrtka polaže pravo na zemljište i kuću, čiji je prvi vlasnik pokojni Edi Pompe, koji je obitelj Cvetnić dopustio da žive na toj adresi u zamjenu za brigu o njemu do njegove smrti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Strahuju od ovrhe i zatvora Aktivisti Živog zida zbog ometanja deložacija dobivaju velike kazne, a stranka im ne želi pomoći: "Izmanipulirani smo" Slika nije dostupna Tražio 3500 kuna Odbijen Bunjčev zahtjev da mu država isplati naočale razbijene u deložaciji: ''Policajci su mi prijetili da će mi iščupati testise''

Djelatnici MUP-a su osiguravali cijelo područje dok su radnici u kamion prebacivali stvari obitelj Cvetnić. U jednom trenutku ni sama Sonja nije imala pristup svojoj kući. Spor oko vlasništva zemljišta traje već godinama, a do danas nije donesena pravomoćna odluka. Stan je proljetos renoviran od strane Bad Blue Boysa koji su radnom akcijom osigurali normalne uvjete za život ove samohrane majke i njezino četvero djece.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene