Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Večeras u Provjerenom

O sličnostima slučaja Lapthorne i nestale Irene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka Slovenke Irene Mlakar, koja je prije godinu dana nestala na ljetovanju na hrvatskoj obali nedavno je progovorila o, kako tvrdi, sličnosti nestanka njezine kćeri i Britt Laptorne.

Ekipa Provjerenog otišla je u Jesenice i doznala na čemu ona temelji svoje tvrdnje. Obišli smo i mjesta na Krku i Rabu na kojima je Irena Mlakar posljednji put viđena. Irena je s prijateljicama Fatimom i Erikom došla na odmor u Stinice kraj Karlobaga 5. kolovoza. Planirale su ostati 15 dana. Nakon osam dana Irena se odvojila od prijateljica, otišla na Rab i više se nije vratila.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Provjereno: Marijan Gregurina - 5 Život stao u pet vrećica Marijan je ostao bez svega, a država mu je pomogla sa 150 eura: "Nikad nisam zamišljao ovakvu starost. Nikad."

Mjesec dana poslije njezino poluraspadnuto tijelo pronađeno je na Krku. Uzrok smrti nikada nije utvrđen. Neutješna majka već godinu i pol moli za istinu koja bi joj osigurala kakav takav duševni mir. Umjesto toga, vijest o nestanku i smrti mlade Australke Britt Lapthorne, prošloga rujna u Dubrovniku, navela ju je da posumnja kako su ta dva slučaja povezana. Sjetila se susreta svoje kćeri sa starijim muškarcem u Baškoj u vrijeme kada su tražili Irenu.

Provjereno pogledajte večeras u 20.50 na Novoj TV.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene