Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantan zločin

Drogirala kćer da bi je njezin dečko mogao silovati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
32-godišnja Shana Brown optužena je zbog namjernog drogiranja i opijanja 13-godišnje kćeri. Shana je to radila kako bi omogućila da njezinu kćer siluje njezin 40-godišnji dečko s namjerom da djevojčica ostane u drugom stanju.

Shana Brown iz zapadne Pennsylvanije vieše ne može imati djece pa je s dečkom Duaneom Callowayem smislila bolestan plan kako bi umjesto nje u drugom stanju ostala njezina 13-godišnja kći. Par je djevojčicu drogirao kako bi je Duane mogao silovati bez da je toga svjesna. No plan im nije uspio jer se djevojčica, iako ošamućena, odlučno branila, piše AP.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku

'Radi se o zaista bolesnim ljudima', komentirao je inspektor Donald Gmitter koji je radio na slučaju.

Majka 13-godišnjakinje optužena je zbog ugrožavanja općeg dobra djeteta i nalazi se u pritvoru, a njezin odvjetnik ne želi komentirati slučaj. Njezin dečko Duane suočava se s teškim optužbama za nekoliko pokušaja silovanja i također je u pritvoru.

Prema izjavi koju je djevojčica dala policiji bolesni plan je nastao nakon što je u prosincu odbila majčin prijedlog da zatrudni s Duaneom. Nakon toga on je pokušao silovati čak tri puta, ali srećom nije uspio.U pretresu stana policija je pronašla dokaze koji upućuju na pokušaje drogiranja i opijanja djevojčice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene