Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Sretan rođendan, Bili'

'NESHVAĆENA ŠALA' POMOĆNICE MINISTRA Objavila Hajdukov grb s petokrakom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novoimenovana pomoćnica ministra pravosuđa iz Splita već je podigla na noge grad podno Marjana.

Na svome Facebook profilu nova pomoćnica ministra pravosuđa Maja Grubišin je na Hajdukov 105. rođendan 13. veljače postavila fotografiju starog klupskog grba sa zvijezdom petokrakom što je odmah izazvalo lavinu reakcija - i 'lajkova' ali i onih negativnih.

Nova dužnosnica danas je objavila post u kojem se na neki način ispričava za svoju neshvaćenu šalu.

'Možda je moj potez ispao nespretan potez, ali jedno ostaje sigurno HAJDUK živi vječno - u svim režimima, svim uspjesima i padovima. Šala na račun Crvene zvijezde kako god da se protumači je samo šala', objavila je Maja Grubašin danas.

 

mozda je moj potez ispao nespretan potez, ali jedno ostaje sigurno HAJDUK zivi vjecno - u svim rezimima, svim uspjesima i padovima. Sala na racun crvene zvijezde kako god da se protumaci je samo sala...

Posted by Maja Grubišin on Thursday, February 18, 2016
Pročitajte i ovo VAR Uvjerljiv odgovor Mislite li da je suđenje u HNL-u pristrano? Evo kako ste glasali u Dnevniku Nove TV Sukob navijača - 1 Dinamo Rijeka Umjesto nogometa, ponovno priča o navijačkim incidentima: "To vam je bilo kao ratno stanje, samo gledate kako da se spasite"



Za pomoćnicu ministra pravosuđa imenovana je prije dva dana. Tada je napisala na svom profilu:

'Počela sam kao sudački vježbenik i nakon 11 godina u sustavu postala sam pomoćnica ministra pravosuđa. Kako? Volja, strast, naporan rad, dobre i krive odluke... sve zajedno je do sad bilo super putovanje. Mi u pravosuđu želimo postavit ljestvicu visoko za sve druge resore. Želimo prednjačiti u legalnosti, vladavini prava, inovaciji, smanjenju administrativnih formalnosti, transparentnosti i radnoj učinkovitosti. Točno, to su zelje, ali su motivirajuće'.

 

pocela sam kao sudacki vjezbenik i nakon 11 godina u sustavu postala sam pomocnica ministra pravosudja. kako? volja,...

Posted by Maja Grubišin on Tuesday, February 16, 2016


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene