Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Magdalena u komi 22 dana, liječnici ne znaju zašto!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na mail naše redakcije stigla je poruka nesretnog ujaka Emila Fuša u kojoj poziva sve koji ju prime da se pomole za njegovu petogodišnju nećakinju Magdalenu koja od 25. siječnja ove godine leži u komi na intenzivnoj njezi KBC Rebro u Zagrebu.

'Uz ogroman trud liječnika i medicinskih sestara i uz svu modernu dijagnostiku, još uvijek nije poznat uzrok zašto je izgubila svijest', napisao nam je Emil.

Pročitajte i ovo Plakat ispred doma zdravlja Nelojalna konkurencija Plakatima vrbuju liječnike, razljutili ostatak Hrvatske: ''Ljuti me i žalosti. Ne znam koji bih sad izraz upotrijebio'' Ilustracija Bizaran popis Liječnici se šale asortimanom usluga koji nude: "Potvrda za oslobođenje od TV pretplate, potvrda o nevezanju pojasa u automobilu..."

'Svi je jako volimo jer je naša, posebna i neponovljiva. Ove zime je naučila čitati, pisati i skijati. Zovemo je “čudo” ili za prijatelje “Chu”.

Ona je naš anđeo i zato vas molim da se pomolite za njezin oporavak i ozdravljenje u koji smo svi uvjereni', stoji u mailu kojega je svima odaslao ujak Emil. 


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene