Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iluzionist zabavljao male pacijente

Luka Vidović razveselio djecu u Vinogradskoj bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Božić je vrijeme kada se okuplja cijela obitelj. Nažalost, ima i onih koji ovih blagdana neće biti uz svoje najmilije. Malim pacijentima iz zagrebačke Vinogradske bolnice razdvojenost od obitelji danas je pokušao olakšati jedan mađioničar.

Jedni s uzbuđenjem, drugi tiho i samozatajno. Tako su na Klinici za pedijatriju zagrebačke Vinogradske bolnice, mali pacijenti dočekali iluzionista Luku Vidovića. Kako bi im boravak u bolnici u ovo predbožićno vrijeme bio barem malo lakši, iz Hrvatske udruge leukemija i limfomi stigao je ovaj veseli poklon.

Pročitajte i ovo Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! I nezaposleni roditelji imaju pravo na novčanu naknadu, ali bez nje mogu ostati ako se ne drže ovih rokova

'Svatko tko nam dođe u bilo koje vrijeme da uveseli i jedan trenutak djeci u bolnici, svatko je dobro došao. Što češće, to bolje', kazala je glavna sestra hematološkog odjela Nevena Topalović.

Njima to puno više znači kad ih netko u ovo božićno vrijeme malo posjeti, malo im vrati osmijeh na lice jer ipak treba se sjetit da su oni ovdje u bolnici i da nemaju mogućnost doživjet Božić i ove blagdane onako kako to druga djeca doživljavaju.

Mađioničar je male je pacijente zabavljao svojim nastupom a po svemu sudeći, otkrivene su i mlade mađioničarske nade. Iako su pozorno pratili svaki njegov pokret, nisu uspjeli otkriti u čemu je trik. Neke stvari ipak moraju ostati - tajne.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene