Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NE KOMENTIRA USKOK

Kuščević: Inspekcija provjerava izvode li se radovi na Britanskom trgu u skladu s dozvolom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lovro Kuščević, ministar graditeljstva i prostornog uređenja, potvrdio je da inspekcija utvrđuje jesu li radovi na Britanskom trgu u skladu s dozvolom.

Lovro Kuščević, ministar graditeljstva i prostornog uređenja, vezano uz obustavu radova na zagrebačkom Britanskom trgu, potvrdio je u četvrtak da je na terenu inspekcija koja utvrđuje usklađenost radova s dozvolom izdanom 31. listopada.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković OKRIVLJENIK USKOK-A Plenković o kandidaturi Lovre Kuščevića: "Nije on ni za što još kriv, ima se pravo kandidirati, očito ima podršku" Slika nije dostupna prodaja zemljišta Uskok proširio istragu protiv Lovre Kuščevića, obuhvatili i njegovu suprugu

Ako se utvrdi da se radovi provode u skladu s izdanim dozvolama, inspekcijski postupak bit će obustavljen, rekao je Kuščević uoči sjednice Vlade.

Resorno ministarstvo jučer je objavilo da radovi na Britancu imaju pravomoćnu građevinsku dozvolu, izdanu tjedan dana nakon što je utvrđeno da se radovi izvode bez glavnog projekta te je bilo naređeno investitoru Gradu Zagrebu da obustavi gradnju zatvaranjem gradilišta.

No odbio je komentirati informacije da Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (Uskok), istražuje radove na uređenju Britanskog trga, rekavši samo kako ne smije komentirati postupanje Uskoka. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene