Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostatke divljači ostavio u šumi

Lovio jelene za vrijeme lovostaja i mrtve ih ostavljao po šumi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati počinitelj je kod mjesta Vaška u Virovitičko-podravskoj županiji odstrijelio jelensku divljač za koju je po kalendaru lova - lovostaj.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je počinitelj nepoznatim oružjem jučer odstrijelio jelensku divljač, koju je odvukao u grmlje, te je ogulio, a meso sasjekao u manje komade. Iz neutvrđenih razloga lovokradica je sve ostavio na mjestu događaja, izvijestila je Policijska uprava virovitičko-podravska.

Pročitajte i ovo Ilustracija odstrijela srne Ima i pomagača Odstrijelio košutu za vrijeme lovostaja: U kući mu pronađeni zabranjeni metci Oliver Vlainić i Domagoj Mikić Poziv Domagoja Mikića Netko je posjekao nekoliko tisuća kvadrata državne šume i zatrpao to s nekoliko tisuća kubika smeća: "Zatekli smo bager..."

>> U blizini kuća: Čopor vukova rastrgao jelena

Meso divljači je preuzala Lovačka udruga 'Fazan' iz Sopja.Slijedi podnošenje kaznene prijave zbog počinjenja kaznenog djela protuzakonitog lova i potraga za počiniteljem.(Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene