Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VREMENSKA PROGNOZA

Idućeg tjedna neće nas više mučiti kiša, ali hoće nešto drugo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lošem vremenu nažalost nije kraj. U subotu poslijepodne vrijeme će se konačno početi smirivati.

Od idućeg tjedna više će nas mučiti magla i oblaci nego kiša.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Uskoro nam se vraća nestabilno vrijeme: Meteorolog otkriva kada stiže nova promjena Rijeka Sava u Zagrebu, ilustracija Crveni meteoalarm FOTO/VIDEO Uskoro vrhunac vodenog vala u Zagrebu: "Stiže brže nego što se očekivalo, ali ima i dobra vijest..."

Nakon blagog poboljšanja vremena, najavljuje naša Ana Bago, slijedi novo pogoršanje. 'Cijeli idući tjedan tako dosta oblačan, ali bez nekih jakih oborina. Nova hladna fronta čeka nas idući vikend', objasnila je za Dnevnik Nove TV.

Slapovi po ulicama, automobili u vodi, ljudi zarobljeni u kućama...

Vijesti nisu najbolje

Preko nas prolazi već ne znamo koja u nizu fronta koja nam osim kiše, donosi i jake i obilne grmljavinske pljuskove. Ima dosta vlage nad nama koja će se zadržavati i u nedjelju.

Zbog obilnih kiša voda nije za piće, negdje se osjeti i miris nafte!

Ovo subotnje jutro i dalje će biti oblačno s umjerenom kišom, a pljuskovi s grmljavinom mogući su i dalje na južnom Jadranu. Puhat će uglavnom umjerena bura i sjeverozapadnjak.

Malo bolje vijesti donosimo vam za poslijepodne! Neće biti baš sunčano, ali ipak će glavnina kiše padati u jutarnjim satima, a poslijepodne malo kiše i malo sunčanih razdoblja. Hladnije, do najviše 19 stupnjeva jer će nakon fronte zapuhati umjeren sjeverac i sjeveroistočnjak.

I u većini zapadnih krajeva jaka i obilna kiša očekuje se u noći i u subotu ujutro, a poslijepodne će biti djelomice sunčano, tek ponegdje sa slabim i kratkotrajnim pljuskovima. Temperatura oko 20 stupnjeva, a u gorju 15. Neće nigdje biti baš toplo jer će puhati umjerena i jak sjeverac

U Dalmaciji će u subotu najviše kiše također padati u jutarnjim satima, a poslijepodne samo na dubrovačkom području moguć je kakav pljusak. U sjevernoj Dalmaciji uglavnom sunčano, a puhat će umjerena bura i sjeverozapadnjak.

Sa sunčanim vremenom more će još biti i za kupanje, a pogotovo u Dalmaciji je more i dalje toplo. Uz oblačno vrijeme UV indeks će biti nizak ili umjeren

Od idućeg tjedna mučit će nas magla i oblaci

Nestabilno povremeno još u nedjelju, a od idućeg tjedna više će nas mučiti magla i oblaci nego kiša. I na Jadranu još samo nedjelja promjenjiva, a onda stabilnije i sunčanije! Čak će i temperatura biti malo viša.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene