Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Turistička atrakcija

Lokve: Prijeđite cijelo jezero na neobičnoj splavi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Lokvarskom jezeru od ove godine plovi splav na kojoj se želi provozati sve više turista, ali i domaćih koji godinama nisu plovili jezerom.

Lokve od ove godine krasi nova ponuda, sa splavi Čača u dva sata obiđe se cijelo jezero. Cijeli je dan splav na raspolaganju turistima, ali i domaćim znatiželjnicima.  'Zbilja je krasno i puno ljudi koji tu dođu prvi put oni su iznenađeni', kaže lokalni stanovnik Vladimir Malnar. Ideja vlasnika bila je napraviti splav za sebe i prijatelje no ubrzo je sve preraslo u turističku atrakciju.

Pročitajte i ovo Rijeka Ušao u top 10 Jedan grad doživio nikad bolji početak turističke sezone: Turbulentna prošlost, lijepa priroda i more odlična su kombinacija Ljetovanje - 3 Ljeto je sve bliže Mnogi već planiraju godišnji odmor, a čini se da će trebati podebljati budžet: "Pred nama je rekordna sezona"

 'Volim ljudima pokazati, volim voziti i dva čovjeka, nema veze, samo da vide da je to priroda, da je to ljepota', kaže vlasnik splavi Ferdinand Crnković. A pokazati se ima što, od prirodnih ljepota do povijesti... Strani turisti, uglavnom Nizozemci, oduševljeni su novitetom. Čača će ploviti Lokvama do prvih snjegova. Kada led okuje jezero splav i njezin vlasnik odmarat će do proljeća i novih znatiželjnih turista.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene