Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Šibeniče samo naprid"

HDZ-ov gradonačelnik Šibenika Željko Burić predstavio predizborni spot

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Šibenika, HDZ-ov Željko Burić predstavio je predizborni spot za predstojeće lokalne izbore.

Spot „Šibeniče, samo naprid!“, sniman je na nekoliko lokacija u Šibeniku, a u njemu se pojavljuju Šibenčani koji podupiru gradonačelniku na predstojećim lokalnim izborima.

Pročitajte i ovo POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova Istine i laži oko Banja - 3 Nakon priče u Pozivu Pogledajte snimke koje bacaju novo svjetlo na priču o zagađenju u Šibeniku. Stručnjak ustvrdio: "Nema dvojbe da je to značajno zagađen sediment"

„Moram priznati da sam uživao snimajući ovogodišnji predizborni spot, posebno jer sam se, prolazeći kroz scenarij i lokacije s ekipom, ponovno prisjetio svega što smo napravili u našem gradu. Snimali smo s jednim mladim timom koja itekako zna svoj posao i mislim da se to dobro vidi na krajnjem rezultatu. Ugodno me je iznenadio i odaziv ljudi koji su htjeli sudjelovati u spotu i stvarno smo se dobro zabavili tijekom snimanja. Iako ograničeni dužinom trajanja videa, vjerujem da smo kroz njega uspješno prikazali temeljne stupove na kojima i dalje namjeravamo graditi šibensku budućnost, a to su vrhunsko obrazovanje, jako gospodarstvo, turizam, kultura, briga za sve naše generacije te moderna i uređena sredina,“ izjavio je  Željko Burić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene