Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oko Jamba

Bitka za Metković: Ujdur i Milan ne prestaju s prepucavanjima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Metkoviću ne prestaju prepucavanja na relaciji MOST-ove kandidatkinje Katarine Ujdur i HDZ-ovog kandidata Dalibora Milana.

U Mostu tvrde kako Stipe Gabrić Jambo javno daje potporu HDZ-u, te optužuju Milana da ne želi to priznati, kao ni nagađanja da pregovaraju o podjeli fotelja.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja Reakcija na rezultate Nikola Grmoja održao govor: "Vrijeme Mosta tek dolazi!" Slika nije dostupna Dugo prebrojavanje Veliki preokret u Metkoviću: Most u nekoliko minuta prešao u vodstvo

Milan tvrdi kako većina u Vijeću nije uvjetovana potporom Stipe Gabrića i kako traži podršku svih vijećnika. Uvjeren je u svoju pobjedu u drugom krugu izbora.

"Ni jednom ja i gospodin Stipe Gabrić nismo razgovarali. Prihvaćam podršku svih birača jer ja želim biti gradonačelnik svih građana Metkovića", poručuje Milan.

"Gospodin Gabrić javno podržava gospodina Milana, malo je više u kampanji od gospodina Dalibora, ja se nadam da će građani to prepoznati, da ne žele vratiti gospodina Gabrića, već su tu neke spekulacije o predsjednicima gradskog vijeća, gospodin Milan šuti i ne želi se odreći te njegove podrške", kaže Ujdur.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene