Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasci na terenu

Lokaliziran požar u Brelima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar koji je u subotu rano popodne buknuo na području Gornjih Brela i kojeg je gasilo stotinjak vatrogasaca lokaliziran je pet i pol sati kasnije

Prema prvim procjenama izgorjelo je oko tri hektara niskog raslinja, trave i maslinika, doznaje Hina od Matka Novaka iz DVD Brela.

Pročitajte i ovo Neboder u požaru Vatrogasci na terenu VIDEO Užas usred noći: Gori neboder od 28 katova, na cestu padali užareni dijelovi Požar progutao obiteljsku kuću - 1 Bez krova nad glavom Otkriven uzrok požara u Donjem Miholjcu, susjeda opisala dramatične trenutke: "Diži se susjeda, gori ti kuća!"

Vatrogasci su prvu dojavu o požaru dobili u 12,50 sati, pa je na teren izišlo stotinjak gasitelja iz DVD--ova Brela, Baška Voda, Makarska, Lovreć, Zagvozd, Tučepi, Podgora, Kučići, Državna intervencijska postrojba (DIP) Split, te sezonci iz Splita i Zagvozda.

Zbog bure koja je puhala na tom području u gašenju požara sudjelovala su i dva kanadera, te je vatra lokalizirana u 18,26 sati.

Vatrogasci su i dalje na terenu gdje su ostali cijelu noć. Sada se sanira i potapa požarište da vatra ne bi ponovno buknula. Još ne znamo uzroke požara, kazao je Novak. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene