Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smirivanje situacije

Lokaliziran požar kod Piska, ugašen kod Knina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar kod mjesta Pisak u blizini Omiša lokaliziran je poslijepodne oko 14,30 sati, izgorjelo je 45 hektara trave, niskog raslinja i borove šume, a u tijeku je sanacija požarišta, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje (DUZS).

Veliki požar kod Piska, koji je dojavljen u Vatrogasno operativno središte DUZS-a u ponedjeljak, 12. ožujka, gasila su dva zrakoplova kanadera te dobrovoljna vatrogasna društva (DVD) Omiš, Dugi Rat, Baška Voda, Brela, Zadvarje, Kučići, Gata i Državna intervencijska postrojbe (DIP) Split.

Oko 13,40 sati ugašen je požar na predjelu Gornji Žagrovići, Golubić, kod Knina, koji je u Vatrogasno operativno središte DUZS-a dojavljen jutros u 7,40 sati. Izgorjelo je tri hektara borove šume. U gašenju su sudjelovali javna vatrogasna postrojba (JVP) Knin i DVD Knin te jedan kanader. (Hina)

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene