Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgorjelo 250 hektara šume

Lokaliziran požar kod Konjevrata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar na predjelu Konjevrata u Šibensko-kninskoj županiji lokaliziran je večeras u 21 sat, a izgorjelo je oko 250 hektara borove šume, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje (DUZS).

Tijekom noći na požarištu će dežurati 50 vatrogasaca sa 16 vatrogasnih vozila. Veliki požar otvorenog prostora na području Konjevrata dojavljen je popodne oko 15,40 sati. U gašenju su sudjelovali pripadnici javne vatrogasne postrojbe (JVP) Šibenik, dobrovoljnih vatrogasnih društava (DVD) Šibenika, Brodarice, Krapanja, Zablaća, Drniša, Skradina, Zatona, Vodicae i Knina te Državna intervencijska postrojba Šibenik, s ukupno 62 vatrogasca i 19 vatrogasnih vozila. Iz zraka požar je gasilo pet kanadera i air traktor.
 

Pročitajte i ovo U marini Medulin požar je zahvatio velik broj brodova - 4 Ogromna šteta FOTO/VIDEO Požar u marini u Medulinu: Izgorjele 22 brodice - "Probudila me eksplozija" Požar u trgovačkom centru u Varšavi Više od 200 vatrogasaca na terenu VIDEO Neviđeni požar uništio jedan od najvećih trgovačkih centara

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene