Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Idealni vremenski uvjeti

LJETO SE NE DA Danas i do 34 stupnja, sunčano i lijepo sve do sredine idućeg tjedna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Blizina anticiklone jamči nastavak ljetnog vremena, do sredine sljedećeg tjedna.

U subotu nas očekuje sunčano i vruće vrijeme. Najviša dnevna temperatura zraka mjerit će uglavnom od 30 do 34 stupnjeva Celzija. Ljeto je definitivno još uvijek tu, iako su neki već vjerojatno primjetili da se danje svjetlo skratilo za dva do dva i pol sata od ljetnog solsticija.

Pročitajte i ovo Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba Ilustracija Vremenska prognoza Meteorolog Ivan Čačić otkriva kakvo nas vrijeme očekuje početkom Velikog tjedna

Danju će u središnjoj Hrvatskoj i Slavoniji pretežito biti vedro i vrlo toplo s popodnevnom vrućinom, koju će donekle ublažavati vjetar. Izletnici moraju uzeti u obzir povećanu količinu peluda u zraku, posebice ambrozije.

ČEKA NAS PAKLENA JESEN: Vrućine i poplave potrajat će čak i do studenog

Toplini mora nema se što prigovoriti, pri čemu je uz 24 Celzijeva stupnja more najhladnije na Kvarneru. Najtoplije je na dubrovačkom području,

U kopnenoj Hrvatskoj od nedjelje do srijede nastavit će se sunčano i vrlo toplo vrijeme s vrućinom. Ujutro će prevladavati mjestimična magla. U drugom dijelu tjedna postat će promjenjivo i svježije.

Svi oni koji ljetuju na Jadranu sljedećih dana uživat će u sunčanom i vrlo toplom vremenu. Popodnevnu vrućinu ublažavat će vjetar maestral, no ipak, treba biti na oprezu zbog jakog ultraljubičastog zračenja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene