Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pratite uživo video sučeljavanje predsjedničkih kandidata

Live stream NovaTV sučeljavanja predsjedničkih kandidata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidati za Predsjednika Republike Hrvatske stat će večeras pred Mislava Bagu i sučeliti se uživo u programu Nove TV.

Gledatelji uživo na Novoj TV od 21:05 sati mogu pratiti kojim argumentima se Ivo Josipović, Kolinda Grabar Kitarović, Milan Kujundžić i Ivan Vilibor Sinčić, bore za glasove građana na predsjedničkim izborima 28. prosinca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odgovorila Josipoviću 'Nisam nikakva 'lutka na koncu'. Oprostite, to je vrlo podcjenjujući i seksistički izraz!' Slika nije dostupna Na Novoj TV Pratite sučeljavanje u utrci za Pantovčak

Najbolje jamstvo za raspravu koja nas večeras očekuje je 20-godišnje iskustvo Mislava Bage u političkom novinarstvu, kao i vođenje brojnih debata tijekom duge i respektabilne karijere.

OVDJE UŽIVO GLEDAJTE DEBATU

'Želim da kandidati večeras konkretno odgovore na pitanja koja se odnose na predsjedničke ovlasti. Želimo doznati kako bi se ponašali u raznim situacijama koje spadaju unutar predsjedničkih ovlasti. Iz tih stavova može se vidjeti što zastupa koji kandidat', izjavio je Bago.

Kandidati će se pred cijelom zemljom sučeliti tek nekoliko dana nakon što je Dnevnik Nove TV objavio prvo istraživanje u kojem je građanima ponuđena lista s imenima koje će ih dočekati i na sam dan izbora.

EKSKLUZIVNO Za koga bi glasala Hrvatska: Evo tko je najbolje iskoristio kampanju!

Istraživanje koje je za Dnevnik Nove TV proveo Ipsos puls pokazalo je kako Ivo Josipović trenutačno uživa potporu 46,5 posto birača, Kolinda Grabar Kitarović 34,9 posto, Ivan Sinčić 9,2 posto, a Milan Kujundžić uživa potporu od 7,2 posto. Isto istraživanje je pokazalo kako je 2,1% glasača još uvijek neodlučno.

Ne propustite najvažniju debatu predsjedničke utrke – večeras od 21:00 uz Mislava Bagu uživo na Novoj TV i Dnevnik.hr!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene