Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fotografija čitatelja

Ovako to rade Linićevi inspektori: Glumio opuštenog, polugolog turista?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Linićevi inspektori i dalje češljaju obalu. U Dubrovniku je, pišu lokalni mediji, snimljena fotografija polugolog inspektora koji je glumio opuštenog turista.

Čitatelj portala Dubrovački.hr snimio je polugolog čovjeka u pratnji žene za kojeg tvrdi da je porezni inspektor.  Kao što se na fotografiji može vidjeti, čovjek je bez majice, a do njega je stajala njegova kolegica. Dubrovački.hr piše da se pretpostavlja da je inspektor, prije nego što je pokazao značku, glumio opuštenog turista, a kolegica suprugu.

>> Kreću inspekcije za kršitelje rokova plaćanja

Zbog brzine, kako kažu, nije stigao odjenuti majicu, već je odmah počeo sastavljati zapisnik što je, prema riječima čitatelja, dosta dugo trajalo'.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Gosti kafića hotela Splendid, gdje je kontrola izvršena, kazali su da gotovo sat i pol nitko ništa nije mogao naručiti.

Spomenuti kafić smo i nazvali, osoblje kafića nam je potvrdilo da ih je posjetila inspekcija te da je sve bilo korektno odrađeno, no fotografiju nisu htjeli komentirati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene